Δίκτυο πωλήσεων Πελάτες Επικοινωνία Υπηρεσίες Κεντρική σελίδα Αγγλική έκδοση Sitemap Κεντρική σελίδα
Α. ΤΖΩΡΤΖΗ Α.Ε.Β.Ε
Η εταιρεία Α. Τζώρτζη ΑΕΒΕΗλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Φωτοβολταϊκά, Ανεμογεννήτριες, Πετρελαιοκινητήρες, ΑνταλλακτικάΠαρεχόμενες υπηρεσίεςΔίκτυοΟι πελάτες μαςΣτοιχεία επικοινωνίαςΠροφιλ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σημαντική και για τον λόγο αυτόν καταρτίσαμε την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Συλλέγουμε

  • Το ονοματεπώνυμο σας και τον τίτλο σας
  • Τη διεύθυνση σας
  • Την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας σας (email)
  • Τα τηλέφωνα σας
  • Το επάγγελμα σας
  • Φορολογικά στοιχεία σε περίπτωση τιμολόγησης
  • Αριθμό ταυτότητας σε περίπτωση υπογραφής συμφωνητικού πώλησης
  • Αριθμούς λογαριασμών προμηθευτών μας

Οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται από εσάς κατά την διάρκεια της με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας μας, ή κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από τρίτους, στους οποίους δώσατε την συναίνεση σας για την παροχή των στοιχείων σας.

Δεδομένα προέρχονται επίσης από το διαδίκτυο και περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) του υπολογιστή σας (smart phone ή tablet), τις ώρες που περιηγηθήκατε στην ιστοσελίδα μας, την ιστοσελίδα που σας παρέπεμψε στην δική μας, την ημερομηνία και ώρα της αναζήτησης σας.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα κρατούνται έως αίτησης διαγραφής τους από εσάς, εκτός εάν αυτό για φορολογικούς ή νομικούς λόγους δεν είναι εφικτό.

Χρησιμοποιούνται για να σας ενημερώνουμε με εμαιλ, τηλεφωνικά, με SMS, ταχυδρομείο ή με άλλα μέσα για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προδιαγραφές και τις τιμές, τις δράσεις και τα νέα μας, αλλά και για να απαντούμε στα ερωτήματα που μας θέτετε ή/ και στις ζητήσεις σας για πληροφορίες, προσφορές κ.α

Χρησιμοποιούνται επίσης ενδοεταιρικά από το αρμόδιο προσωπικό και επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες μας για σκοπούς λογιστικούς, αξιολόγησης των πωλήσεων και του marketing της εταιρείας μας και λήψης διοικητικών αποφάσεων σχετικά με την ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να δοθούν μόνο σε περίπτωση που απαιτηθεί από τον νόμο σε κρατικές, δικαστικές, διοικητικές και φορολογικές υπηρεσίες / αρχές ή σε περίπτωση πώλησης της εταιρείας.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Κάποια από τα προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται ηλεκτρονικά και κάποια και σε φυσική μορφή

Λαμβάνουμε διοικητικά, φυσικά και τεχνολογικά μέτρα προστασίας για να αποτρέψουμε την κλοπή, την κατάχρηση και μη εξουσιοδοτημένη χρήση των δεδομένων.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας που παρέχονται μέσω του διαδικτύου (
online) και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τον εγγενή κίνδυνο του διαδικτύου και δεν θα μας θεωρήσετε υπεύθυνους, εφόσον τυχόν παραβίαση δεν προέρχεται από αποδεδειγμένη βαριά αμέλεια μας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να είναι επίσης προσβάσιμα σε εξωτερικούς συνεργάτες στο πλαίσιο της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών που παρέχουν στην εταιρεία μας. (πχ εταιρείες πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, παρόχους φιλοξενίας στο διαδίκτυο και υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ), λογιστικά και δικηγορικά γραφεία) Όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες γνωρίζουν ότι η εταιρεία μας προασπίζει την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων σας και επιθυμεί και επιδιώκει να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις.

Τα δικαιώματα σας

Επικοινωνώντας μαζί μας μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και τροποποίηση, εφόσον έχουν αλλάξει ή να περιορίσετε την χρήση τους.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό είναι νομικά και φορολογικά εφικτό.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί, ώστε να συμπεριλάβει τυχόν νέες νομικές απαιτήσεις ή αλλαγή των πρακτικών μας στην τήρηση προσωπικών δεδομένων.

Σε αυτή την περίπτωση θα αλλάξει η ημερομηνία έκδοσης της πολιτικής απορρήτου.

Εάν ο τρόπος φύλαξης των δεδομένων σας ή η πολιτική μη κοινοποίησης των δεδομένων σας σε τρίτους, αλλάξει ουσιωδώς, θα ενημερωθείτε με εμαιλ (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

 

ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΙΟΣ 2018

Copyright © Α. Τζώρτζη AEBE