Δίκτυο πωλήσεων Πελάτες Επικοινωνία Υπηρεσίες Κεντρική σελίδα Αγγλική έκδοση Sitemap Κεντρική σελίδα
Α. ΤΖΩΡΤΖΗ Α.Ε.Β.Ε
Η εταιρεία Α. Τζώρτζη ΑΕΒΕΗλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Φωτοβολταϊκά, Ανεμογεννήτριες, Πετρελαιοκινητήρες, ΑνταλλακτικάΠαρεχόμενες υπηρεσίεςΔίκτυοΟι πελάτες μαςΣτοιχεία επικοινωνίας
Προφιλ
Ποιοί είμαστε

Στην Α. ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΕΒΕ ασχολούμαστε από το 1980 με την ενέργεια και την πετρελαιοκίνηση.

Εταιρία-Πελάτης

Η σχέση μας με τον πελάτη ξεκινά πολύ πριν από την πώληση, με τη μελέτη του τόπου εγκατάστασης και των αναγκών που επιθυμεί να ικανοποιήσει και συνεχίζει με τεχνικοοικονομικές προτάσεις που αναλύονται με τους πελάτες μας και τους μηχανικούς τους. Από το ευρύτερο δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών μας, οι πελάτες μας δέχονται λύσεις και αντλούν υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αλλά ακόμη και για την άντληση κονδυλίων από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους για την ολοκλήρωση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα

Στην Α. ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΕΒΕ, ασχολούμαστε με την ενέργεια και την πετρελαιοκίνηση, πέραν της εικοσαετίας.

Εκτός από τη μακροχρόνια εμπειρία μας και τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, υπερέχουμε στρατηγικά, γιατί:

Παρέχουμε άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας είτε αυτά αφορούν τεχνική πληροφόρηση, είτε αποστολή προσφορών και προτιμολογίων.

Διαθέτουμε συσσωρευμένη τεχνική πληροφόρηση ακόμη και για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Παρέχουμε τεχνική συνδρομή κατά το στάδιο επιλογής των προϊόντων και υπολογισμού της απαιτούμενης ισχύος (ήδη πριν από την πώληση).

Αναλόγως της εφαρμογής, διαθέτουμε και προτείνουμε τεχνικο-οικονομικές λύσεις που ικανοποιούν πλήρως, από τις συμβατικότερες έως και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις.

Προτείνουμε προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, σύγχρονης σχεδίασης και τελευταίας τεχνολογίας.

Συνοδεύουμε τα προϊόντα μας με πλήρη βιβλιογραφία, σχέδια και εγχειρίδια εγκατάστασης στα Ελληνικά.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των προϊόντων μας στο χώρο σας.

Παρέχουμε απόλυτη τεχνική κάλυψη καθ’ όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με το emergency service line, που γνωστοποιείται στους πελάτες μας.

Παραδίδουμε τα αναλώσιμα ανταλλακτικά συντήρησης στην έδρα σας σε 24 ώρες από παραγγελίας σας.

Αναλαμβάνουμε την τεχνική παρακολούθηση και συντήρηση των μηχανημάτων, με προγράμματα ετήσιων τεχνικών συμβάσεων ή με μεμονωμένο service.

Διοργανώνουμε τεχνικά σεμινάρια, στα οποία οι πελάτες μας και οι τεχνικοί τους εκπαιδεύονται στη σωστή λειτουργία και συντήρηση των μηχανημάτων.

Έχουμε διασφαλίσει την ποιότητα των παραπάνω αναφερομένων υπηρεσιών με ISO 9001.

Είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο μας στη χώρα μας, που έχουμε διασφαλίσει τη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος με ISO 14001.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι 1500 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνουν:

  • Γραφεία και εκθετήριο εμπορευμάτων
  • Αποθήκη ανταλλακτικών και αναλωσίμων
  • Συνεργείο και αποθήκη μηχανημάτων
  • Parking πελατών


Copyright © Α. Τζώρτζη AEBE