Δίκτυο πωλήσεων Πελάτες Επικοινωνία Υπηρεσίες Κεντρική σελίδα Αγγλική έκδοση Sitemap Κεντρική σελίδα
Α. ΤΖΩΡΤΖΗ Α.Ε.Β.Ε
Η εταιρεία Α. Τζώρτζη ΑΕΒΕΗλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Φωτοβολταϊκά, Ανεμογεννήτριες, Πετρελαιοκινητήρες, ΑνταλλακτικάΠαρεχόμενες υπηρεσίεςΔίκτυοΟι πελάτες μαςΣτοιχεία επικοινωνίας
ouoiaieoaueU, photovoltaics, ceaeoni?anaauaU ?ayac, generating sets, aiaiiaaii?oneao , diesel generators, , energy applications, diesel applications, power applications GREECE, eeico?nao ?aonaea?io

Παροχή Υπηρεσιών

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο της πώλησης και εγκατάστασης ενεργειακών συστημάτων και τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, μας καθιστούν τους πλέον κατάλληλους για την προμήθεια και την εξυπηρέτηση των αναγκών σας στον τομέα της ενέργειας.

Συγκεκριμένα παρέχουμε:
 • Τεχνική συνδρομή κατά το στάδιο υπολογισμού της απαιτούμενης ισχύος τόσο σε H/Z, όσο και σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ήδη πριν από την πώληση).
 • Πρόταση και διάθεση τεχνικο-οικονομικών λύσεων - ανάλογα την εφαρμογή - που ικανοποιούν πλήρως, από τις συμβατικότερες έως και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις.
 • Συνδρομή σε ό,τι αφορά τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και επιδοτήσεις. Διαθέτουμε δίκτυο συνεργαζόμενων συμβούλων οι οποίοι αναλαμβάνουν τη σύνταξη και κατάθεση προτάσεων προκειμένου να εξασφαλίσετε τις εκάστοτε διαθέσιμες επιδοτήσεις για τα επενδυτικά σας προγράμματα στον ενεργειακό τομέα.
 • Εγκατάσταση και σύνδεση των H/Z και των φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανεμογεννητριών στο χώρο σας καθώς και εγκατάσταση πετρελαιοκινητήρων.
 • Τεχνική υποστήριξη και service H/Z, φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανεμογεννητριών και πετρελαιοκινητήρων.
 • Παράδοση των αναλώσιμων ανταλλακτικών συντήρησης στην έδρα σας, σε 24 ώρες από παραγγελίας σας.
 • Τεχνική παρακολούθηση και συντήρηση των μηχανημάτων, με προγράμματα ετήσιων τεχνικών συμβάσεων ή με μεμονωμένο service.
 • Απόλυτη τεχνική κάλυψη καθ’ όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με το emergency service line, που διατίθεται σε όλους τους πελάτες των ετήσιων τεχνικών συμβάσεων.
 • Διοργάνωση τεχνικών σεμιναρίων, στα οποία οι πελάτες μας και οι τεχνικοί τους εκπαιδεύονται στη σωστή συντήρηση των μηχανημάτων.

Όλες μας οι υπηρεσίες διασφαλίζονται με την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και περιβαλλοντικής προστασίας ISO 14001.

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε προσφορά για κάποια από τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε κάντε "κλικ" σε αυτό το κουμπί.Copyright © Α. Τζώρτζη AEBE